ONS TEAM

ALTIJD WELKOM

Bestuurder van Coutre M.A.M. en eigenaar van het pand, Paul Van Audenhove, heeft samen met medewerkster Veerle De Vriendt de historische Wolweverskapel een nieuwe identiteit gegeven. Een historisch-moderne inrichting met de nieuwste technologieën maken van Coutre de gedroomde plaats om te werken en te netwerken.

Hedendaagse kunst krijgt bij ons een belangrijke plaats, en vormt een symbiose met ons dagelijkse werk. Kunstenaars krijgen de kans om hun werken te exposeren en te koop aan te bieden.

Bent u op zoek naar een exclusieve locatie om een vergadering, teambuilding, afterwork en/of een kwaliteitsvol event te organiseren, dan is Coutre graag uw gastheer.

Neem contact op

DON’T WAIT FOR

OPPORTUNITY, CREATE IT.

LIGGING

HET HART VAN GENT

Gent, onstaan in 630 tussen Leie en Schelde, behoort tot één van de vier populairste steden van België. Bijna 1 400 jaar geschiedenis is vandaag nog steeds tastbaar aanwezig in de Gentse binnenstad.

Gelegen ter hoogte van de Kouter is de historische keuken van de Wolweverskapel, het Calefactorium, het exploitatiedecor van Coutre M.A.M.

In onze onmiddellijke buurt vindt u bedrijven, toprestaurants en winkels. U heeft hier alles bij de hand!

In de ondergrondse parkings ‘Kouter’, ‘Center’, ‘Savaanstraat’ of ‘Reep’ kan u veilig uw auto parkeren.*

Komt u met het openbaar vervoer? Vanuit station Gent-Sint-Pieters neemt u tram 1 tot halte ‘Korte Meer’. De ingang van Coutre ligt op 300 meter wandelen van de halte.

*Let op, Coutre ligt in de lage emissiezone. Meer info kan u hier vinden.

Bekijk op google maps