ONS TEAM

ALTIJD WELKOM

Alessandro Bollaert en Laurent Siau, een jong duo, hebben samen met de eigenaar van het pand de historische Wolweverskapel een nieuwe identiteit gegeven. Een hernieuwde inrichting met de nieuwste technologieën maken van Coutre de gedroomde plaats om te werken en te netwerken.

Hedendaagse kunst kreeg bij ons een belangrijke plaats, en vormt een symbiose met ons dagelijkse werk. Kunstenaars krijgen de kans om hun werken te exposeren en te koop aan te bieden. 'Quality work, Quality play', dat is ons adagio.

Bent u op zoek naar een exclusieve locatie om te werken, te lunchen of een event te organiseren, dan bent u bij Coutre op de juiste plaats!

Neem contact op

DON’T WAIT FOR

OPPORTUNITY, CREATE IT.

LIGGING

HET HART VAN GENT

Onze vergaderzalen situeren zich in de oude keuken van de middeleeuwse Wolweverskapel. Een plek vol geschiedenis in het centrum van Gent, 
vlak bij de Kouter. Die ligging in het hart van de stad is misschien wel onze grootste troef. U heeft hier alles bij de hand! Vele bedrijven, toprestaurants en winkels liggen op wandelafstand.

In de ondergrondse parkings ‘Kouter’, ‘Center’, ‘Savaanstraat’ of ‘Reep’ kan u veilig uw auto parkeren.*

Komt u met het openbaar vervoer? Vanuit station Gent-Sint-Pieters neemt u tram 1 tot halte ‘Korte Meer’. De ingang van Coutre ligt op 300 meter wandelen van de halte.

*Let op, Coutre ligt in de lage emissiezone. Meer info kan u hier vinden.

Bekijk op google maps